Luxeoil Argan Yağının saçlara 7 etkisi!

Luxeoil Argan Yağının saçlara 7 etkisi!

Argan yağı ile zengin formüle sahip Luxeoil Argan Bakım Yağı‘nın saçlardaki 7 etkisini inceleyelim. Argan yağı, saçlarda onarım ve nemlendirme gücü en yüksek organik yağ çeşitlerindendir. Saf argan yağı içerdiği bileşenler ve yüksek oranda E vitamini sayesinde saç bakımı ürünlerinde en çok tercih edilen içeriktir.

Argan yağı saçı dipten uca besler ve onarır.

Saçlarınızın tamamına Argan yağını uygulayıp bekletin, saçlarınıza onarıcı ve yıpranma karşıtı bakım sağlar. Saç tellerini besler ve incelmiş saç tellerini güçlendirir.

Saçların elastikiyet kaybını azaltır.

Özellikle kimyasal işlemler sonucu zarar gören saç telleri kurur ve elastikiyetini kaybederek kopmalar meydana gelir. Argan yağı besleyici bileşenleri sayesinde saçların sağlıklı yapısına kavuşmasına yardımcı olur.

Bağ onarımı sağlar.

 Yıpranmış saçları eski gücüne kavuşturmak için saçların zayıflamış bağlarının onarılması gerekir. Argan yağı zayıf saç bağlarını sarıp güçlendirir. Kırılma ve kopmaları engeller.

Saçları nemlendirir, kuruluğu azaltır.

Kimyasal ve fiziksel işlemler gören saçlar iyi nemlendirilmez ise saçlar beslenemez. Bu da kökten uca tüm saçın zayıflamasına cansız görünmesine ve yıpranmasına yol açar. Argan yağı saçı besler yoğun nem sağlar. Duş sonrası nemli saça Creamask Durulanmayan Bakım Kremi uygulayıp üzerine Luxeoil Argan Bakım Yağından 2 pompa sürüp yedirin. Saçlarınız hiç olmadığı kadar nemli ve yumuşak olacak !

Kabarmayı ve elektriklenmeyi önler

Argan yağının yatıştırıcı etkisi, saçların elektriklenmesini alır, pürüzsüz bir doku ve parlaklık etkisi verir. Saçlarınıza kurutma işleminden sonra bir pompa Luxeoil Argan Bakım Yağını avuç içinizde ovalayıp saçlarınıza uygulayın. Elektriklenmeyi kontrol altına alır ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır.

Saçlara parlaklık kazandırır

Argan yağının saç bakımında en sevilen etkisi saçlara cam gibi parlayan bir görünüm vermesidir. Özel formülasyonu ile parlaklık etkisi kanıtlanmış Luxeoil Argan Bakım Yağı saçların mat cansız görünümünü alır ve yerine sağlıklı parlak saçlar yaratır. Kusursuz parlaklık için şekillendirme işlemi sonrası bir pompa argan yağını avuç içinde ısıtıp saçlarınıza yukarıdan aşağıya pürüzsüz bir şekilde uygulayın. Saçlarınızın güneşte parlayışına inanamayacaksınız, bütün gözleri üzerinize çekmeye hazır olun !

Saçları ısıl işlemlerden korur.

Argan yağı saçın etrafını sararak güçlü bir koruma etkisi yaratır. Luxeoil Argan Bakım Yağı saçları 230 derece ısıya kadar koruma sağlar. Saçlarınızı ısıl işlemlerin zararlarından korumak için mutlaka saç bakım rutininize eklemeyi unutmayın!

  • Ayliz,

    Saçıma uyguladığım andan itibaren inanılmaz güzel kokuyor ve inanılmaz parlak ve canlı gösteriyor saçıma iyi geldiğini anında anlıyorum kesinlikle bir must have 🫶🏻

Yorum yap

Hatırlatma, yorumlar yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir.