Bu Kış Her Yerde Göreceğiniz Hailey Beiber Saç Stili / Doğal Dalgalar

 Doğal Dalgalar

Hailey imzasını taşıyan “Doğal Dalgalar” trendi, 2022 saç trendleri arasında bir çoğumuzun saç şekillendirme radarına girmeyi başardı.

Hailey Bieber doğal dalgalarını Matsu bakım ürünleri ile 5 basit adımda tamamlamak için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

İlk adım: Kolay Tarama ve Isıya Karşı Koruma

Hailey, şekillendirmenin ilk adımı olarak hafif nemli saçlarını ısıya hazırlayarak başlıyor. Isı koruma spreyi ile saç bağlarını ısıya hazırlamayı tercih ediyor. Sun-Day Yenileyici Bakım Spreyini saç boy ve uçlarınıza cömertçe uygulayın ve saçlarınızı tarayın.

sunday sprey

İkinci adım: Şekillendirmeye Hazırlık

Hailey dalgalarını uygulamaya başlamana sadece bir adım daha kaldı. Saçlarını daha kolay şekillendirmek ve içeriğindeki 9 eşsiz bitkisel yağ ile 230 dereceye kadar koruma sağlayan Shape 9 Durulanmayan Şekillendirici Bakım kreminden 1-2 pompa alarak saç boy ve uçlarına elleriniz ile tampon hareketler yaparak şekillendirmeye hazır hale getirin.

 

Üçünçü adım: Şekillendirme

İşte beklenen an geldi. Düzleştiricinizin ısı ayarlarını tamamlayın ve saçlarınıza şekillendirme sırasında daha kolay hakimiyet sağlamak üzere parçalara ayırın.

Ardından düzleştiriciniz yardımıyla Hailey Bieber’ın tarifi ile “S-şekilli” bir model oluşturmak için saçı nazikçe ileri geri bükerek doğal Hailey dalgalarını elde edin. Aynı adımları tüm ayırdığınız parçalara uygulayın.

Hailey’nin sırlarından biri ise, bu işlemi uygularken saça verilen zararı minimuma indirmek için ellerinden değil, bileklerinden yardım alıyor olması!

Dördüncü adım: Hacim Kazandırma

Şekillendirme adımına ek olarak ünlü model, şekillendirme sonrası tekstüre edici bir hacim spreyi kullanarak daha doğal bir görünüm elde ettiğini vurguluyor. Bunun için Keratin kompleks içeren Volumizing Deniz Tuzlu Saç bakım spreyini saç aralarınıza 2-3 fıs serpiştirin.

Beşinci adım: Gün boyu parlak ve eşsiz kokan saçlar

2022’nin en popüler saçları olan Hailey Bieber dalgalarına ulaştınız. Önünüzde sadece küçük bir adım daha kaldı. Gün boyu saçlarınızın Hailey’nin saçları gibi canlı gözükmesini sağlamak için Luxeoil Argan Bakım yağından 2 pompa alın ve saç uçlarınıza nazikçe uygulayın. İkonik kokusu ve sağladığı parlaklık ile herkesi saçlarınız ile büyülemeye hazır olun!

Yorum yap

Hatırlatma, yorumlar yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir.