Tatil İçin İdeal Saç Bakım Çantanızı Oluşturun

Tatil İçin İdeal Saç Bakım Çantanızı Oluşturun

Yaz tatiline girerken, kış boyunca özenle bakımını yaptığımız saçlarımızı korumak en büyük endişemiz. Ancak Matsu olarak size müjdeli bir haberimiz var: Hem yazın keyfini çıkarabilir hem de saçlarınızı koruyabilirsiniz!


Sizi bu endişeden kurtarmak ve saçlarınızı nerede olursa olsun korumak için saç bakım çantanızı oluşturduk. Sizin için hazırladığımız saç bakım çantalarından birinde herkesin hayranlıkla bakacağı hacimli ve dolgun saçlara ulaşabilir diğeriyle ise güneşten ve denizden yıpranmış saçlarınızın bağlarını onarabilirsiniz.

Özenle seçerek hazırladığımız ilk saç bakım çantasında Deep Hydrating Nem Serisi, Volumizing Deniz Tuzu Spreyi ve Shape 9 Durulanmayan Şekillendirici Bakım Kremi sizinle buluşmayı bekliyor. Duşta saçlarınızı Deep Hydrating Şampuan ile yıkayıp ardından aynı serinin maskesi olan Deep Hydration Maskesi ile saçlarınıza derinlemesine nem kazandırabilirsiniz.

Duştan çıktıktan sonra havluyla nazikçe nemini aldığınız saçlarınıza önce Volumizing Deniz Tuzu Spreyi uygulayarak, sonrasında avucunuza aldığınız birkaç pompa Shape 9 Durulanmayan Şekillendirici Bakım Kremiyle birkaç damla Deep Hydrating Serum ekleyip saç kombonuzu tamamlayabilirsiniz. Dilerseniz fön ile dilerseniz kendi kendine kurumaya bırakarak da herkesin dikkatini çekecek hacimli ve dolgun saçlara sahip olabilirsiniz.


Özenle seçerek hazırladığımız ikinci saç bakım çantasında ise Bonding Bağ Onarıcı Serisi, Creamask Bağ Onarıcı Durulanmayan Bakım Kremi ve Sun-Day Güneş ve Isı Koruyucu Sprey sizinle buluşmayı bekliyor.

Duşta saçınızı Bonding Şampuan ile nazikçe yıkayıp ardından aynı seriden gelen Bonding Maskesi ile saç bağlarınızı derinlemesine onarabilirsiniz. Duştan çıktıktan sonra saçınızı nazikçe havluyla kurutup avucunuza aldığınız madeni para büyüklüğünde olan Creamask Bağ Onarıcı Durulanmayan Bakım Kremine birkaç damla Bonding Serum ekleyerek oluşturduğunuz kombonuzu saç uçlarınıza uygulayarak saç kombonuzu tamamlayabilirsiniz.

Sonrasında plaja gitmeden önce Sun-Day Güneş ve Isı Koruyucu Sprey ile saçlarınızı 232 dereceye kadar koruyarak, deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz!

Yorum yap

Hatırlatma, yorumlar yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir.