Matsu x SuCo

Matsu x SuCo

Herkesin günlük yaşamında yapabileceği küçük adımlar, gezegenimiz için büyük farklar yaratabilir. Bu düşünceyle hareket ederek SuCo ile birlikte yeniden doldurulabilir Matsu mataralarını hayata geçirdik.

 

Bu işbirliği sayesinde, kısa süreliğine web sitemizde belirli alışveriş tutarına bu mataralardan hediye ettik. Ayrıca, çeşitli etkinliklerimizde de bu yeniden doldurulabilir mataraları sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

 

Peki, bu sürdürülebilir adımın bizim için neden önemli olduğunu merak ediyor musunuz?

 

Katlanabilir SuCo mataralar, içme suyunun ambalajlanması ve taşınması sırasında kullanılan kaynakları ve enerjiyi azaltırken, plastik şişelerin geri dönüşümünden kaynaklanan atık suyu da azaltmaktadır.

 

Sürdürülebilirlik sadece doğaya değil, aynı zamanda topluma da fayda sağlar. Yeniden doldurulabilir mataraları sizlerle paylaşmayı hedefleyerek çevre dostu bir seçenek sunmanın yanı sıra herkesi, sürdürülebilirlik konusunda bilinçlendirmeye ve harekete geçirmeye teşvik ediyoruz.

 

Sürdürülebilirlik, bir trend değil yaşam tarzıdır. Siz de bu harekete katılmak isterseniz, bizi takip edebilirsiniz. Haydi, hep birlikte daha yeşil bir dünya için adım atalım!

 

Yorum yap

Hatırlatma, yorumlar yayınlanmadan önce kontrol edilmektedir.